Donnerstag, 4. September 2008

Greitukes salotos "ala Toma"

aizbergo salotos
pora pomidoru
sviez. agurkas
lukstentos krevetes
"Tukstancio salu" salotu padazas
siek tiek druskos (galima ir visai jos nedeti)
ziupsnelis smulkintu petrazoliu, baziliko, krapu (pasirinktinai)
Viska deti sluoksniais: Salotas sudraskome i gabalelius(skutelius). Agurka ir pomidorus supjaustome kubeliais. Saldytas lukstentas krevetes sumetame i kostuva ir nuplauname po drungnu vandeniu, kad jos atsiltu... Nugreziame ir sudedame prie darzoviu. Pasmulkiname siek tiek petrazoliu, krapu, baziliko(jei megstate) ir Viska uzpilame salotu padazu. Zalieji prieskoniai gali buti viduriniu sluoksniu, ant kurio dedamos krevetes, bet taip pat gali buti uzbarstomos ant salotu padazo. ', 'Turint laiko, si salotu pagrinda galima papildyti juodom, zaliom alyvuogem, graikiskais riesutais, raudona paprika, raudono svoguno galvute, poras. Tai labai socios salotos. Prie ju labai tinka skrudinta balta duonele. Sakute pageidautina ilgais danteliais, tam, kad smigtu per visus sluoksnius.
Šaltinis>Toma

Keine Kommentare: