Donnerstag, 4. September 2008

Kinietiska kopustiene

20 gr. Mu-Err-grybu(dziovinti medzio grybai)
30 gr. Imbiero
2 cesnakai
1 raudona astri paprika(plona, mazyte)
2 stiebai citrinos zoles arba 1 saukstas tarkuotos citrinos zieves(nutarkuoti tik geltona sluoksni)
1 mazas kinietiskas kopustas
po puse geltonos, zalios ir raudonos paprikos
puse 330 gr. stiklainio Bambuso ugliuku
2 saukstai aliejaus
600 ml darzoviu sultinio
1-2 sausktai sojos padazo
1-2 sausktai limetes sulciu
30 gr. ridikeliu ugliuku
1. grybus uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti 20 min. Tada juo nuvalyti ir nuplauti.
2. Imbiera ir cesnaka nulupti ir smulkiai supjaustyti. Visas kitas darzoves taip pat supjaustyti.
3. Puode ikaitinti alieju, jame pakepinti imbiera, cesnaka, astria paprika bei citrinos zole, tada sudeti likusias darzoves(be ridikeliu ugliuku), uzpilti sultiniu ir virti apie 20 min. Tada paskaninti sriuba su soju padazu bei limetes sultimis. Papuosti sriuba su ridikeliu ugliukais.

Keine Kommentare: