Dienstag, 26. August 2008

Baklazanai su jogurtu

Produktai:
1-2 dideli baklazanai
1-2 raudoni pipirai
1-2 skiltys cesnako
1 citrina
5-6 saukstai aliejaus
1-2 indeliai jogurto
petrazoles

Gaminimas
Baklazanus neperpjovus, o tik pabadzius sakute(kad nesprogtu), pipirus isemus seklas ir perpjovus per puse, kad nedegtu aptepam aliejum dedam i karsta orkaite ir iskepam. Svarbiausia vos iskepusius baklazanus isskobti vidu, nes jei paliksit atvesti, tai jie pajuoduos, ir smulkiai sukapoti uzpilant citrinos sulciu.Nulupam odas nuo pipiru, susmulkinam, sumaisytus su baklazanais ir uzpylus alyvu aliejumi galite saldytuve keleta dienu laikyti(labai praktiska jei laukiesi sveciu). I atsalusius baklazanus dedam sutraiskyta cesnaka, druska, pipiru, jogurta, ant virsaus uzbarstom smulkintom petrazolem. Zinoma, jei norit galit deti ir svogunu.



Saltinis: kobryte

Keine Kommentare: