Dienstag, 26. August 2008

Bulviu kotletai

Produktai:
3 l vandens,
150 gr kopustu,
4-5 stambios bulves (1kg),
2 saukstai aliejaus,
druska,
3 svogunu galvutes,
2 saukstai ciobreliu,
2-3 svogunu laiskai,
malti juodieji pipirai,
aliejus

Gaminimas
Kopustu lapus virti vandeny, kol suminkstes, isgriebti, truputi pamusti, atausinti. Kopustu nuovire isvirti kubeliais supjaustytas bulves, isgriebti, padaryti kose. Ideti smulkiai pjaustytus kopustu apus, druskos, gerai ismaisyti. Iki 200 laipsniu ikaitint orkaite. Keptuveje ikaitinti alieju, pasudyti, apkepti kubeliais pjaustytus svogunus ir ciobrelius, ideti bulviu koses ir kopustu misini, iberti pjaustytus svogunu laiskus, pabarstyti maltai juodaisiais pipirais, gerai ismaisyti ir nukelus nuo ugnies kiek atausinti. Suformuoti ne storesnius kaip 1 cm kotletus, isdelioti i sviestu patepta skarda, kepti 20 min. Patiekti su zalumynu garnyru. Skanaus! Parasykit, kas bandysit, ar skaniai iseina!



Saltinis: burbulytis

Keine Kommentare: