Sonntag, 31. August 2008

sausainiai per mėsmalę

500 gr miltu,
250 gr cukraus,
2 pakeliai vanilino cukraus,
ziupsnelis druskos,
375 gr sviesto,
125 gr maltu migdolu,
galima ideti ir aguonu.

viska sumaisyti i tesla(pirma sviesta su cukrum, paskui miltus ant galo migdolus) ir padeti i saldytuva, kol gerai sustings. Maziausiai pusvalandi. Paskui pasirenkam sausainiu formele ir visa tesla pervarom per mesmale. Kepti kol siek tiek parusves(200°C). Tada galima pamirkyti juos iki puses i sokolada, o kai sokoladas sustings, sudeti tuojau pat i sausainiu dezutes, kad neisdziutu per daug ir nepavirstu i akmenis :o).
Iskepa per mazdaug 7-10 minuciu, todel galima per ta laika jau sekancia skarda ruosti. Vieno uzmaisymo uztenka mazdaug trim skardom. Labai skanu su baltu sokoladu kas ji megsta.

gaminasi greitai, lengvai ir yra skanus. Ko daugiau noret?

Šaltinis> Lijana

Keine Kommentare: