1 nemazas visciukas
-vistienai skirtu prieskoniu
-4 apelsinai
-2 citrinos
-2 kiviai
-100g razinu
-2 rukstus obuoliai
-2 stiklines obuoliu sulciu
Visciuka isdarineti, itrinti prieskoniais ir apie 1 val. laikyti saltai. Paskui apie 1,5 val. kepti orkaiteje, vis paslakstant puse obuoliu sulciu ir atsiradusiu skysciu. Kai visciukas iskeps, isimti kaulus, mesa supjaustyti ir sudeti i puoda. Apelsinus, citrinas, obuolius nuplikyti verdanciu vandeniu, nupilti (kivi nulupti neplikyta), supjaustyti ir kartu su razinomis sudeti and visciuko. Ant mesos suberti ir nutarkuotas apelsinu bei citrinu zieveles. Mesa uzpilti likusiomis obuoliu sultimis ir kiek pakaitinti. Patiekti su keptomis bulvemis.
Šaltinis>Vilma
Sonntag, 31. August 2008
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen