Freitag, 29. August 2008

nedidele kopusto galva

Produktai: nedidele kopusto galva
2 pakeliai ryziu
sampinjonai
pomidoru padazas
morkos
didelis svogunas
aliejaus
dziuveseliu

Gaminimas
Isverdi kopusto galva (nedidele), atsidalini lapus.
Skardele paruosi patepdama aliejum, pabarstyta dziuveseliais
Paruosi ryziu, sampinjonu, morku, svoguniuku idara (viska supjaustai labai labai maziukais kubeliukais), sumaisai su kecupu.
I skardute tiesiame kopustu sluoksni (ant jo pabarstome dziuveseliais), tada dedame 0,5 cm garnyro, tada vel kopustu sluoksni, dziuveseliu, vel garnyro, ir taip iki skardeles virsaus.
Kepti orkaitej, svarbu, kad iskeptu kopustas.
Labai skanu, mes valgome su grietine. Galimi ir ivairus kiti idarai.



Saltinis: burbulytis

Keine Kommentare: