1/4 l drungno vandens,
250 g varskes,
30 g sviesto,
1 arb.s. druskos su prieskoniais(as pilu prieskonines dziovintas zoleles),
2 valg.s. smulkiai sukapotu petrazoliu,
2 valg.s. kmynu,
1 valg.s. keptu rop.svogunu (nebutinai),
1 kiausinis,
300-350 g kvietiniu miltu,
margarino skardai istepti.
Gaminimas Mieles istirpdyti 1/8 l drungno vandens, iberti 1 arb. sauksteli cukraus ir 10 min. pastatyti nuosaliau. Mieliu misini gerai isminkyti su kitais teslos ingridientais. Uzdengta tesla kildinti siltoje vietoje, kol jos turis padides 2 kartus. Dar karta paminkyti ir suformuoti pailga kepala. Riebalais istepti 25cm ilgio staciakampe kepimo forma, i ja ideti kepala, uzdengti ir dar truputi pakildinti. Kepimo forma padeti ant auksciausios orkaites lentynos. Kepti is anksto ikaitintoje orkaiteje 40-50 min. 200*C temperaturoje. Kita kepimo skarda, padeta orkaites apacioje, ipilti puodeli vandens. | Patarimas: |
Saltinis: kristulis
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen