Freitag, 29. August 2008

Rabarbaru pajus

Tai ne pyragas, o tiesiog desertas. Galite pameginti - labai greita ir paprasta:
1. rabarbarus nuplauti, nulupti ir supjauscius sudeti i skarda arba stiklini kepimo inda patepta sviestu (arba margarinu). Pabarstyti cukrumi, (pagal skoni). Jei rabarbaru daug arba jie is saldiklio galima cukru sumaisyti su krakmolu.
2. 75 gramus sviesto (arba margarino) sutrupinti su 200gr miltu ir pora saukstu cukraus, kol trupiniai bus vienodo dydzio ir apiberti rabarbarus.
3. kepti orkaiteje, kol trupiniai parusveja.

Patarimas:
Valgomas su vaniliniu padazu (is pakelio isvirus piene) arba su vaniliniais ledais kol karstas. As kepiau sita deserta is agrastu, serbentu, vysniu, slyvu, zodziu - ko turite tuo metu. Tinka desertui, vakarienei ar pusryciams. Skanaus!


Saltinis: Dona

Keine Kommentare: